Hoge positie in de zoekmachines

Na het optimaliseren van uw website voor de zoekmachines dient deze aangemeld te worden bij de diverse (inter)nationale zoekmachines. Bij de belangrijke zoekmachines en startpagina's die bij uw branche horen melden wij uw site handmatig aan. Verder melden wij uw site softwarematig aan bij veel kleinere zoekmachines.

Indien het nuttig is voor uw bedrijf om wereldwijd aangemeld te worden, dan kunnen wij dit uiteraard ook voor u verzorgen. De indexeringstijd van de verschillende zoekmachines is sterk wisselend, van enkele dagen tot soms wel 8 maanden.

Wij melden websites aan met de vooraf door u opgegeven sleutelwoorden welke door ons opnieuw zijn geanalyseerd. Voor veel sleutelwoorden kunnen wij een positie in de top 20 of hoger bij de meeste zoekmachines verkrijgen.

Bij het optimaliseren voor de zoekmachine wordt uitgegaan van twee tot drie sleutelwoorden. Heeft u meer sleutelwoorden waarop u gevonden wilt worden dan kunnen wij meerdere pagina's optimaliseren waarbij wij ons dan per pagina concentreren op twee of drie sleutelwoorden en deze pagina's dan apart aanmelden bij de zoekmachines.

Uw site is aangemeld

Stel: uw website is door ons geoptimaliseerd voor de zoekmachines. Dit is aan de buitenkant niet te zien, de zoekrobots kunnen op deze manier makkelijker de relevante informatie vinden en zullen ook niet stoppen op de eerste pagina omdat er bijvoorbeeld geen links in staan.

De resultaten van zoekmachine optimalisatie worden pas zichtbaar als de zoekrobot van een zoekmachine is langs geweest of als de site door een redacteur is bekeken. Het duurt gemiddeld drie maanden voor de robots uw site hebben bekeken, en u de eerste resultaten zult zien. Verder werken de meeste zoekmachines op basis van link relevantie, ze gaan er van uit dat hoe meer links er naar een pagina wijzen, hoe belangrijker deze pagina is.

Kunt u gratis links krijgen op andere websites die gerelateerd is aan uw site: altijd doen.

Hoe langer uw site online staat des te meer links er ontstaan en hoe hoger uw positie wordt bij de zoekmachines. Hieruit volgt dat hoe langer uw site online staat, de posities steeds hoger zullen worden, mits de zoekmachines hun criteria niet aanpassen. Directories of linklijsten werken vaak met menselijke redacteuren en er kan weinig druk uitgeoefend worden om uw site daadwerkelijk te plaatsen. Wij adviseren u uw site, na aanmelding door ons, zelf niet meer aan te melden bij een van de bovenstaande zoekmachines of directories, daar dit kan resulteren in het verbannen van uw site.

Kosten zoekmachine optimalisatie

Voor de zoekmachine optimalisatie van een website (SEO) (Search Engine Optimization) hebben wij drie pakketten waar u uit kunt kiezen. Aangezien de keywords en concurrentie steeds van elkaar verschillen kunnen wij geen standaard prijs maken. Wij plegen liever eerst overleg met u, zodat u uw wensen kenbaar kunt maken. Lees hier meer over de kosten van zoekmachine optimalisatie.