SEO (Search Engine Optimisation)

Om websites beter te doen scoren in zoekmachines zoals Google wordt zoekmachine optimalisatie steeds meer toegepast. Bij de meeste websites komen 50 - 70% van de bezoekers via zoekmachines, het is dus heel belangrijk dat uw website ook goed scoort. De online marketing met SEO van uw website (zie: https://www.seomarktplaats.nl/) is daarmee een van de belangrijkste onderdelen voor het verkrijgen van klanten.

SEO door 11-fields.nl

11-fields.nl is gespecialiseerd in zoekmachine optimalisatie (SEO) van websites. Veel sites zijn helaas zoekmachine onvriendelijk ontworpen en missen zodoende hun doel. Alle zoekmachines houden er eigen criteria op na om te bepalen of een site wel of niet een hoge notering of ranking krijgt. Deze zoekmachine positionering is uiteraard belangrijk om makkelijk gevonden te worden door potentiële klanten die via de zoekmachines een product, dienst of informatie op het internet zoeken.

Wij kunnen uw site zodanig aanpassen en aanmelden dat de pagina's door de meeste zoekmachines goed geïndexeerd zullen worden. Er zijn (belangrijke) zoekmachines waar maar één keer aangemeld kan worden.

Die eerste keer moet de site dus al optimaal zijn. De manier om het meeste profijt uit uw website te halen is dus een hoge positie bij de belangrijkste zoekmachines. Wij hebben de methodes en technieken in huis om dit te bereiken en het aantal bezoeken op uw site sterk te verhogen.

Lagere advertentiekosten door betere Search Engine Optimisation

Als u uw website optimaliseert gaat u hiermee niet alleen hoger scoren in de organische zoekresultaten, maar gaan uw Adwords kosten ook naar beneden. Het is tegenwoordig in toenemende mate zo dat de prijs die voor (de clicks op) een Adwords advertentie moet worden betaald, afhankelijk is van de relevantie van de achterliggende pagina: hoe relevanter die pagina voor het betreffend zoekwoord, hoe hoger de prijs.

De technologie die Google toepast bij de bepaling van deze relevantie, is voor een belangrijk deel dezelfde als de technologie om de volgorde in de organische zoekresultaten te bepalen.

Belangrijk voor een hoge score zijn de webstandaarden, juiste teksten (content) en goede linkpartners.

Daarom is het belangrijk dat u optimalisatie doet bij een vertrouwd SEO-bedrijf.