Mogelijkheden en kosten zoekmachine optimalisatie

Voor zoekmachine optimalisatie van een website om een hoge posities in de zoekmachines te krijgen hebben wij drie pakketten. Aangezien de keywords en concurrentie steeds van elkaar verschillen kunnen wij geen standaard prijs maken. Wij plegen liever eerst overleg met u, zodat u uw wensen kenbaar kunt maken.

Daarna kunnen wij voor u een offerte maken voor het optimaliseren en positioneren van uw website voor de zoekmachines.

PAKKETTEN + KOSTEN ZOEKMACHINE OPTIMALISATIE

  • Basis zoekmachine optimalisatie van uw website: wij verzorgen voor u de keywords analyse, concurrentie analyse en een optimalisatie advies van uw website voor de zoekmachines. Dit pakket begint al bij € 350.-: de kosten van een advertentie in een lokale krant.
  • Volledige zoekmachine optimalisatie en marketing: Wij verzorgen voor u de keywords analyse, concurrentie analyse, optimalisatie en aanmelding van uw website bij de zoekmachines. Eerst maken wij een analyse van de huidige situatie. Na het optimaliseren en positioneren plannen wij ook een Linking Strategy voor u en voeren deze uit. Een positie kunnen wij niet garanderen binnen de top tien, bij de vier grootste zoekmachines wereldwijd inclusief Google. Dit is sterk afhankelijk van uw zoektermen. Prijzen voor dit pakket zijn op aanvraag.
  • Volledige zoekmachine optimalisatie en marketing onderhoud: Veruit de beste keuze voor topposities in de zoekmachines. Na optimalisatie en aanmelding van uw website bij de zoekmachines onderhouden wij uw posities binnen de zoekmachines op basis van een SEO onderhoudscontract. U krijgt van ons regelmatig een rapportage over uw posities binnen de zoekmachines. Prijzen voor dit pakket zijn op aanvraag. Als u bij ons een SEO onderhoudscontract voor uw site heeft, besteden we elke maand een vast aantal uren aan uw website. Zoekmachines als Google veranderen de algoritmes voor hun zoekmachine wel eens waardoor de website aangepast dient te worden om bovenaan in de zoekmachines te blijven. Mocht de website reeds optimaal zijn en hoge noteringen in de zoekmachines hebben dan besteden wij deze tijd aan het verder uitbouwen van de links en het verhogen van de Pagerank. Om de resultaten van de zoekmachine optimalisatie te kunnen zien dient uw website natuurlijk te beschikken over een goede uitgebreide statistieken teller, om het gedrag van uw bezoekers te beoordelen.